fredag 20. mai 2016

Evaluering av boka Din godhet

Det gikk relativt fort å lese boken i og med at det var flere historier flettet inn i den. Jeg ble helt oppslukt av boka og leste ihvertfall et kapittel hver dag, som gjorde at jeg ble ganske fort ferdig. Jeg likte boken kjempe godt, da altså både historien og måten den er bygd opp på med alle de forskjellige historiene i forskjellig rekkefølge. Det gjorde at boken ble mer opp-slukende og spennende å lese. Leseopplevelsen var ganske god, boka var lett å lese og spennende.

Selve historien i boka var på en måte helt hverdagslig blandet med litt hardere historier fra hovedkarakterens fortid. Det at deler av boka var relativt hverdagslig, gjorde at leseopplevelsen ble mer avslappet og man bare drømte seg bort mens man satt å leste.

Det blir tatt opp en del tema i boka som for eksempel omsorgssvikt, barnevern og at samfunnet lukker øynene for slike hendelser. Jeg vil si at de temaene fortsatt er relevant, og kommer til å fortsette å være det en stund fremover.
Bilde av forfatteren^

1 kommentar:

  1. Hei Sofie!
    Kjempefin blogg du har. Du skriver godt og svarer utfyllende på oppgavene. Det virker som du har hatt et fint bok- og leseprosjekt. Jeg har selv lest de to første bøkene av John Green og syntes de er gode. Den siste boka du leste hørtes spennende ut, og temaene du beskriver er jo relevante tema som er viktige å prate om.

    SvarSlett